Ontdek en beleef Drenthe interactief

Een inkijkje in het leven van de locals, met een ontspannen wandel- of fietsbeleving in het Drentse landschap. Je ervaart, je ruikt, hoort en ziet de echte verhalen. Zintuigprikkelende documentaires waar je doorheen loopt. Dát is Drenthe Hikes.

Over ‘t Veld, van brink tot brink

Gratis (Orvelte of Westerbork)
Meer informatie

De Bom FM

3.50 (Friesestraatweg 12)
Meer informatie

Vincents Verloren Verfspullen

Gratis (Hoofdstraat, Hoogeveen.)
Meer informatie

Nachtkijkers te voet

17.50 (Juffer van Batinghe, Brink 29, Dwingeloo)
Meer informatie

Drenthe Bikes Foodsteps

9.50 ('t Vershuus, De Kaamp 5, 7963 HA Ruinen)
Meer informatie

Foodsteps te voet

9.50 ('t Vershuus, De Kaamp 5, 7963 HA Ruinen)
Meer informatie

Woeste Grond te voet

9.50 (Landgoed Het Grote Zand, Oosthalen 1, Hooghalen)
Meer informatie

Op pad met Drenthe Hikes

In het prachtige Drentse landschap zijn veel plekken met interessante verborgen verhalen van toen en nu. Over bekende en onbekende mensen en gebeurtenissen. Kies één van de Drenthe Hikes belevingen en je staat er midden in! De combinatie van de natuur, sportief bewegen, grappige spelelementen en een digitale gids in de documentaires, maak je kennis met de hoofdrolspelers in deze verhalen. Elke Drenthe Hikes Original helpt je digitaal en op papier de route te volgen. Er zijn o.a. routes in de buurt van het prachtige Ruinen, Dwingeloo en bij Westerbork. En er zijn een aantal Drenthe Hikes Specials. Speel bijvoorbeeld een AR game met een tablet in The Nature Game of ‘stap binnen’ bij Egbert in de VR documentaire The Last Chair.

Ontdek deze boeiende verhalen en documentaires terwijl je gezellig samen onderweg bent. Een mooie invulling voor een dagje weg. Voor kleine en grotere groepen een unieke en ontspannen beleving in het Drentse landschap. Voor inzichten, humor, mooie ontboezemingen en vooral genieten van de bloedmooie landschappen van Drenthe.

Drenthe Hikes Originals

Drenthe Hikes partners

nl_NL