Over Shary

Het bedrijf achter Shary is de Kr8centrale, het zusje van het bureau Kiemkr8, een innovatiebureau voor ontwikkeling. 

Het verhaal achter Shary

Eén van de klanten waarvoor we diverse outdoor belevenissen ontwikkelen, miste een geschikt platform om de online belevingen aan te bieden aan hun publiek. In bestaande platforms misten de benodigde functionaliteiten, dus besloten we om zelf zo’n platform te ontwikkelen. Een online platform om content goed te kunnen laten draaien, waar je kan navigeren en routes kunt ontsluiten. Maar ook content kunt bekijken en beluisteren. Zelfs bij grotere databestanden, zoals documentaires, games, podcasts, etc. 

We vonden het belangrijk om elke klant of route een eigen look en feel te kunnen geven. De belevingen moeten gratis of als betaalde wandel- fiets- of autoroutes kunnen worden aangeboden en de POI’s moeten er ook ingezet kunnen worden zonder route (zoals bij Geocaching). Een koppeling/integratie met de eigen webshop via deeplinks, waardoor verkoop via een eigen website mogelijk is, was een must. Een jaar later staat ons platform er: Shary.nl!

Enthousiaste klanten die ons daarbij ook vroegen naar het faciliteren van het logistieke proces, maakte het concept compleet. Althans, wij blijven in beweging. Binnenkort wordt het geheel ook vertaald in het Duits, zodat ook alle Duitstalige klanten kunnen genieten van het afwisselende portfolio aan outdoor belevingen. We breiden continue uit qua routes en zorgen voor een inspirerend aanbod. 

Mogelijkheden

Het platform Shary biedt u veel mogelijkheden: 

We kunnen complete outdoor experiences met digitale elementen voor u ontwikkelen, inclusief de creatieve content, spellen en opdrachten en bieden een compleet servicepakket. 

We bieden alleen het servicepakket voor organisaties die een platform zoeken voor een reeds ontwikkelde beleving. 

 

Het servicepakket omvat een tweetalig platform, de hosting, het ontsluiten van de route, het toevoegen van spelopties, een koppeling naar de eigen website en betalingen via Shary (in de browser). We bieden per route een opslag van 3GB. Daarnaast kunt u meeliften op de promotie die het platform Shary doet, voor zowel het platform als geheel, als voor de individuele belevenissen (nieuwsbrief). 

Klik hier voor meer informatie en kosten over het servicepakket. 

Team

Bianca

Directeur

Tim Veenstra

Content Manager

Tim

Content Manager