Locatievoorzieningen

Voor u start met de route is het belangrijk om de locatievoorzieningen van de browser die u gebruikt aan te zetten. We helpen u hier graag bij.

Locatievoorzieningen aanzetten op iPhone
Ga naar Instellingen, klik op Privacy en dan op Locatievoorzieningen. Controleer op de locatievoorzieningen aan staan. Zoek vervolgens onderaan naar de browser die u wilt gebruiken. Klik erop en kies voor: Bij gebruik van de app. U kunt ook kiezen voor Vraag volgende keer of wanneer ik deel (er volgt dan later een pop-up met de vraag of u de locatievoorzieningen aan wilt zetten). Vervolgens is het aan te bevelen om ook ‘exacte locatie gebruiken’ aan te zetten. 

Locatievoorzieningen aanzetten op Android
Ga naar instellingen, klik op Locatie en dan op: App machtigingen, locatietoestemmingen of op Locatierechten (de naam verschilt per toestel). Zoek vervolgens naar de browser die u wilt gebruiken. Klik er op en kies voor: Altijd toestaan, Toestaan bij gebruik van de app of Altijd vragen (controleer bij Altijd vragen of u heeft ingesteld dat de telefoon pop-ups wel toestaat). Vervolgens is het aan te bevelen om ook ‘exacte locatie gebruiken’ aan te zetten, wanneer u deze vraag in dit scherm ziet staan.