Account verwijderen

Wanneer u bent ingelogd gaat u linksonder naar het tandwieltje (account). In het menu dat verschijnt ziet u onderaan de knop ‘account verwijderen’. Let op: Als u uw account verwijdert, wordt alle inhoud die u hebt gemaakt, verwijderd. Dit zal volledig onherstelbaar zijn.